Nooddouche(s) en oogdouche(s) | Matcon

Gepubliceerd op: 28 januari 2022

MB 250/50 Combinatie Nooddouche en OogdoucheMatcon nooddouches en oogdouches, veiligheid voor alles
Waar met gevaarlijke stoffen en chemicaliën wordt gewerkt, is er een reële kans dat medewerkers en andere personen met deze schadelijke stoffen in aanraking komen. Een nooddouche kan in zulke gevallen levens redden of ernstige lichamelijke schade voorkomen. Ook een veiligheidsbril biedt soms niet genoeg bescherming en in geval van een calamiteit kan een oogdouche schade aan het gezichtsvermogen voorkomen of beperken. Een investering in veiligheid is een investering in leven en kwaliteit van leven. Bezoek onze nooddouches pagina.

 

MB 100 W3

Een ongeluk zit in een klein hoekje
Een ongeluk gebeurt altijd onverwacht en het hoeven niet altijd alleen werknemers te zijn die het overkomt. Denkt u bijvoorbeeld maar eens aan rondleidingen van cliënten op productielocaties. Om iedere situatie het hoofd te kunnen bieden, zijn onze nooddouches en oogdouches er in stationaire en mobiele modellen.
De aanwezigheid van alleen een douche is vanzelfsprekend niet voldoende om personen te beschermen tegen gevaarlijke invloeden van buitenaf. Bij Matcon vindt u daarom ook een uitgebreid assortiment aan beschermende kleding.

 

MB30 A Gezichtsdouche + Oogdouche

Matcon nooddouches, garantie voor veiligheid en kwaliteit
Matcon ontwikkelt en produceert nood- en oogdouches volgens de laatste veiligheidsstandaarden en de strengste productienormen. De douches worden samengesteld uit verschillende materialen, afhankelijk van waar de douches worden toegepast. Wij hebben bijvoorbeeld de Chem-Buster, een opblaasbare geïntegreerde douche, in ons programma en ook voor explosie veilige douches kunt u bij ons terecht. Met meer dan 40 jaar ervaring kan Matcon voor iedere situatie een oplossing vinden, dus ook voor klant specifieke oplossingen kunt u hier terecht. Wilt u meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op en profiteer van onze specialistische kennis op het gebied van noodddouches en oogdouches.

Bekijk alle artikelen Terug naar nieuwsoverzicht