Waarom een Nooddouche en/of Oogdouche kopen, als u deze maar tijdelijk nodig heeft?

Gepubliceerd op: 20 augustus 2022
MB 250/50 Combinatie Nooddouche en Oogdouche

Indien u een bepaalde periode een Nooddouche / Veiligheidsdouches / Lichaamsdouche of Plensdouche & een Oogdouche / Gezichtsdouche nodig heeft en daarna niet meer, dan is het zonde om deze aan te schaffen. Een onnodige investering volgens ons. Wij bieden u de mogelijkheid om tijdelijk een Nooddouche en/of Oogdouche te huren bij ons.

Zo bent u toch in staat om veilig te werken, zonder hier een investering voor te hoeven doen en bespaart u geld!

Diverse verhuurmodellen

Ons verhuur programma is omvangrijk en hebben diverse modellen voor u beschikbaar, hierbij valt te denken aan bijv.;

  • Mobiele Nooddouches en Oogdouches Standaard met een inhoud ; 9 / 19 / 150 en 1500 liter
  • Tankdouches Standaard met een inhoud van 1250 liter
  • Reguliere Nooddouches en Oogdouches
  • Etc..

Indien u een ander model wenst of een uitvoering met een andere inhoud, dan is dit altijd bespreekbaar.

Matcon Tank shower tankdouche MB 500

Matcon Tank shower tankdouche MB 500

MB 28 OD Mobiele Nood- en Oogdouche Vorstbeveiligd (RVS)

MB 28 mobiele douche

Matcon MB 26 Mobiele Oog- en Gezichtsdouche

MB 26 Mobiele Oog- en Gezichtsdouche

Eenvoudig meenemen

De Matcon Mobiele systemen kunt u eenvoudig meenemen naar een wisselende plek zodat u adequate voorzieningen bij u heeft om toch veilig te kunnen werken! Maar ook verplaatsbare systemen in de vorm van een Tankdouche bijv. is ook een oplossing.

Ook systemen zonder water voorraad

MB 22

MB 22

Tevens hebben wij mobiele systemen zonder water voorraad, ons model MB 22, welke makkelijk mee te nemen zijn en aan te sluiten op een vaste waterleiding of als satelliet toe te passen bij een MB 23 of 24 mobiel station met de inhoud van 1500 liter of groter. De MB 22 heeft een solide basis frame zodat de Nooddouche stevig blijft staan zonder dat deze gefixeerd hoeft te worden aan de ondergrond.

Minimaal 15 minuten spoelen

De Europese norm CE EN 15154, maar ook bijv. de Amerikaanse norm ANSI Z358.1 schrijft voor dat men minimaal 15 minuten de ogen en/of het gelaat moet spoelen indien u in aanraking bent geweest met een schadelijk agressieve stof.

Diverse uitvoeringen

Al deze systemen hebben wij ook in Explosie veilige / ATEX uitvoeringen. Ook tegen Bacteriegroei (zowel E-Coli alsmede Legionella) hebben wij diverse systemen in ons programma. Al onze Nooddouches (Plensdouches / Veiligheidsdouches) / Oogdouches (gezichtsdouches of gelaatsdouches) voldoen aan de strengste eisen zoals o.a.; CE EN 15154, maar ook de ANSI Z358.1 en de DIN 12899 deel 1 – 3, etc.

Grote keuze aan opties

Een grote keuze aan opties kunt u ook bij huur de Nooddouche en/of Oogdouche samenstellen zoals u wenst dat de Nooddouche / Veiligheidsdouche / Plensdouche en Oogdouche / Gezichtsdouche uitgevoerd moet worden. Te denken valt aan bijv.; Voetpedaal, Opstaprooster, Verlichting, Verwarming, Cabine, Afstandsmelders, Etc.

Oogdouches

Onze oogdouches hebben wij bijv. ons model MB 50 Oogdouche met scharnierbare deksel welke tevens de bediening is standaard. Indien de deksel naar voren geklapt wordt begint het water direct te stromen en stopt uiteraard als de deksel weer gesloten wordt. Maar ook oogdouche / gezichtsdouches met een open RVS of kunststof opvangbak en stofdoppen op de perlators hebben wij in ons programma en bijv. handdouches / oogdouches. Ook hebben wij de mogelijkheid om de perlators uit te rusten met zwart rubber oogkappen met een scharnierbare deksel incl. pictogram.

Kortom een Matcon Nooddouche en oogdouche is een compleet compact geheel en zeer doeltreffend. Ook bij de verhuur modellen. Zie onze verhuurpagina voor meer informatie.

 

Matcon heeft een laagste prijs garantie! Maar dit wel met behoud van een excellente kwaliteit.
Informeer naar uw mogelijkheden en u zult aangenaam verrast worden.
Matcon is producent van een compleet en uitgebreid programma Nooddouches / Oogdouches / Decontaminatiedouches, maar ook Beschermende Kleding.
Alle denkbare modellen hebben wij in ons productie programma. Daarnaast zijn wij flexibel en worden bepaalde wensen van de klant eigenlijk altijd gerealiseerd.

Bekijk alle artikelen Terug naar nieuwsoverzicht